onsdag 20 november 2013

Granskog av böcker


Den senaste trenden i bloggvärlden och på Instagram verkar vara dessa vikta granar. Blev själv vikbiten då jag efter att förstått principen märkte hur enkelt det var att få till denna fina pappersgran. En blev flera och nu finns det en granskog på byrån härhemma. 


Meditativt med en rörelse som man upprepar gång på gång. Testade flera olika modeller och klippte till toppstjärnor på några. Fint, billigt och proffsigt av ett par pocketböcker som man ändå aldrig skulle läsa igen!


Mässingsljusstaken följde med husköpet, byrån är loppad och den snygga och stilrena bärkassen att samla inredningstidningar som annars dräller överallt i kommer från House Doctor och finns HÄR.

5 kommentarer:

 1. Mari på Nordingården20 november 2013 kl. 13:27

  Kors!! Jätteläckert verkligen och på den bruna skänken men.... detta måste väl ändå vara för ngn som inte har så mycket att göra på sin fritid, DU räknas inte in där, hahha :) :)

  SvaraRadera
 2. Jaaa du vet Mari ibland orkar inte en sån som jag inte vara så himla effektiv heller. Detta var mycket roligare än bokföringen en kväll ;)

  SvaraRadera
 3. Det är ingen byrå, det är en skänk.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har du så rätt i Karin, det är en skänk. Rätt ska vara rätt!

   Radera
  2. Mari på Nordingården21 november 2013 kl. 21:00

   Haha:) :) Ajabaja för en sån möbel, byggnadsvårdsrenoverare och kulturproffs som dig , hihi...Du är bäst Eija, på tame fan det mesta, önskar dig lycka till i jul, skitsnygga saker du köpt in och grattis till fint omslag på Gård & Torp!!

   Radera

Jag blir så glad om du lämnar spår efter dig!
Tusen tack för din kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...