onsdag 9 februari 2011

HalvårsdagenIdag är det exakt ett halvår sedan jag greppade kameran och gjorde mitt allra första inlägg med trevande fingrar! 

Trodde aldrig så många skulle hitta hit, än mindre att någon skulle kommentera inläggen. Döm om min förvåning när det ramlade in flera stycken kommentarer till första inlägget, och sedan dess har besökarantalet stadigt ökat!

I början var jag, en nybliven bloggare så nyfiken, så nyfiken att jag var tvungen att kika in till bloggen varje tillfälle som gavs, och kommentera tillbaka, men nu har nyhetens behag lagt sig litet. Insåg snart att en arbetande, djurskötande  fembarnsmor inte hinner spendera så mycket tid framför datorn...numera håller jag en mer lagom nivå, har ett tjugotal bloggar som jag regelbundet kikar in hos och stillar ibland nyfikenheten med att kika in hos nya besökare som lämnat spår här...

Senaste veckan har det tillkommit flera nya följare, ni hittar dem här ovan...tusen tack hör ni!

Känner mig otroligt hedrad och smickrad över all beröm och intresse ni underbara läsare ger mig! Ångrar inte en sekund beslutet att börja blogga, däremot förstår jag inte varför jag inte börjat tidigare! 

xxxEijaxx

15 kommentarer:

 1. Hej Eija!
  Grattis till ditt första halvår med bloggen! Jag är glad att du började blogga så att vi får njuta och inspireras av ert vackra Norrfrid:)

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 2. Hej och grattis till första halvåret! Känns som om du funnits med längre än så!:) Kommer ihåg att du kommenterade hos mig med Eija och att du cyklat förbi vårt hus och sett staketet och jag hade ingen aning om vem du var :) Jättekul att du började blogga! Så fina bilder i ditt bildspel! Kram

  SvaraRadera
 3. Heja Eija! Proffsigt!
  Kram
  Sussi

  SvaraRadera
 4. Hej
  Så roligt för dig och vad kul med mer besökare.
  ha en skön dag och hoppas solen lyser på er med.
  kram
  sandra

  SvaraRadera
 5. Love it!!!
  I'll try and make one on my blog too!
  Happy day!
  Rosa

  SvaraRadera
 6. me again!
  love your music!
  i'll stay here for a while just listening to it!
  Thanks!
  Rosa

  SvaraRadera
 7. Tack för en fin blogg!

  Kram
  Sari från Puumuli

  SvaraRadera
 8. Jag hoppas på många, många halvår till, jag älskar din blogg med ditt vackra hem, härliga smakfulla "oängsliga" stil och alla härliga djur!! Vilket fint och proffsigt collage du hade gjort, dagen till ära!!! Mari.

  SvaraRadera
 9. Grattis på halvårsdagen, så kul att få följa din blogg!
  Ha en fin eftermiddag!
  Kram/Lena

  SvaraRadera
 10. Grattis till ditt första halvår!!!!
  Älskar att kika in här hos dej!!!!
  Hoppas du får en fin Kväll!
  Kram Kathrine

  SvaraRadera
 11. Har den äran på halvårsdagen! Du tar underbara bilder och skriver blogginlägg som om du aldrig har gjort annat, så visst finns det en förklaring till varför vi är så många läsare som gärna återkommer hit!
  Hoppas du har en skön onsdag!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 12. Grattis till halvåret. Jag trodde du bloggat längre. Jag började ju själv i september förra året så jag fyller snart också halvår,,,,,Men jag är inte bra på det här med datorer - kan tex inte länka och sådant. Puss Puss
  Jessika

  SvaraRadera
 13. Grattis till ditt halvår! Din blogg är så härlig och ditt hem så vackert så att du har många läsare är nästan självklart. Det är härligt att läsa om och se dina djur och du har så många fina inredningsidéer så jag ser fram emot många fler halvår med dig.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 14. Vad kul att du trivs med bloggandet för se- vi älskar dina inlägg!

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar spår efter dig!
Tusen tack för din kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...