onsdag 1 september 2010

skabbig men chic


Vi hittade denna turkosa skönhet i den lokala byggåtervinningen....Skåpet har många sköna detaljerden ser ut att vara komponerad av flera olika tidsepokertill sist har någon målat med turkos lackfärg

 Konst av min dotter, fredsduva.
Frågan är: måla eller inte måla?
Är skåpet för skabbigt eller är den bara chic?

 

9 kommentarer:

 1. Hej!

  Så fint skåp!

  Tycker det ser snyggt slitet ut, men frågan är väl om färgen passar in til resten av rummets inredning? Annars hade jag målat det!

  Kram mariette

  SvaraRadera
 2. Vilket härligt skåpfynd! Gillar färgen och förstår att du funderar måla eller inte, det är oftast frågan! Svaret brukar komma med tiden...!

  SvaraRadera
 3. Jag gillar skåpet precis som det är! Det var jättefint. :) Möjligt att jag hade målat pärlsponten vit...

  Men det där är svårt. Målat blir ju säkert snyggt också.

  SvaraRadera
 4. Hi - I just found your blog via your comment at 'The Vintage Rose' - and I'm SO glad that I did - it's beautiful. Definitely DON'T paint the cabinet. It looks fabulous - people in England pay hundreds to achieve that 'lived in' look! xxx

  SvaraRadera
 5. Hejsan!
  Hittade hit via Lundagård, fin blogg du har! Alltid roligt med nya fina bloggar att besöka! :)
  Tycker skåpet ser jättefint ut som det är, det är bara charmigt att det är lite slitet och skavt. Du får ha det en tid och känna av hur det känns, om du vill behålla det som det är eller måla.
  Ha en fin fortsättning på veckan! :)

  SvaraRadera
 6. Jag tycker skåpet är fint som det är! Jag har blivit mer sån..gillar när det är slitet! Ja, man ser att det är gjort av olika epoker. Charmigt är det i alla fall och jag tycker det är lite läckert med den turkosa färgen som ser väldigt mild ut så här på bild!
  Måste bara säga att va fint det var i vardagsrummet oxå! Så snygga lister uppe vid taket och vilka härliga soffor! Ha en trevlig helg! Kram :)

  SvaraRadera
 7. Å Vilket fint skåp,jag skulle inte måla det..:)..Jag hittade din blogg precis så den ska jag följa..Ha en underbar dag..Kram/Annelie

  SvaraRadera
 8. Hej!!
  Vilket underbart skåp!! Jag hade inte målat...men det är ju du som avgör, vänta ett tag och se!
  Jag lägger till Dig i min lista så att jag inte tappar bort Dig igen...

  Kram Malin

  SvaraRadera
 9. Gud så fint skåp! Jag hade absolut inte målat det! men det ska ju passa in också... jag älskar det där gamla avskavda och speciellt den där gamla turkosa färgen, har det på en köksstol.

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar spår efter dig!
Tusen tack för din kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...