söndag 15 juli 2012

Livsnjutarresan: ren och skär välbefinnande

I Värmland, Kil närmare bestämt finns en bloggerska och kreatör som jag länge velat träffa, ja sedan jag började blogga för två år sedan har jag på något sätt anat att våra vägar till slut skulle mötas...bloggen hennes är som ljuv poesi och inläggen som balsam för själen...


....precis som hennes hem! Bilden ovan är tagen i hennes ateljé och där doftade det gott av pionerna kan jag lova...


visst är det Mia med bloggen Rummet för välbefinnande dagens inlägg handlar om. Hon tog emot Lisbeth och mej bokstavligt talat med öppna armar. Skuttande av glädje sprang hon emot oss då vi anlände fram till hennes vackra gårdsflygel i Kil! För sådan är hon - öppen, generös och innehar sällan skådad livsvisdom, precis som jag visste sedan innan efter att ha kommunicerat med henne via bloggen, mail och facebook.

Mia var vår guide då vi besökte Rost Interiör, Granne med Selma och   andra inredningsbutiker inne i Kil...


ett besök på Skaparboden i Kil hanns med också. Det är ett andningshål för kreativt skapande som Mia har varit med och format -  där man kan slå sig ner en stund och låta fantasin flöda! Vi virkade exempelvis pärlhalsband under besöket och samtalade med en trupp mycket trevliga och lättsamma damer som alla spred glädje med sitt hantverk...som en syjunta ungefär...


av rostigt järntråd och brickor i fattigmanssilver kan man åstadkomma mycket


den här ljuslampetten tror jag Mia har böjt till, det ser man på M:et böjt i tunnare tråd, Mias signatur! Häftigt! Ni ser mej med kameran i högsta hugg i spegelbiten...


någon har virkat ett armband som jag fastnade för på Skaparboden...gissa om det kliade i pyssel- och skaparfingrarna efter besöket!


Liksom det kliade i inredningstarmen efter att ha sett Mias hem fyllt av gamla saker - den ena finare än den andra...En annan bloggerska, nämligen Anna-Maria hann vi också träffa, hon bor nämligen i närheten av Mia, och anlände som en extra överraskning! Trevligt! Kvällarna tillbringades samtalandes vid vinglasen efter en god middag - trötta och lyckliga efter alla intryck Värmland bjöd på!

Vill åter sända tusen tack till vackra Mia med familj för att ni tog emot oss i dessa dagar två, oförglömliga dagar som ledde till ett litet beslut i en fråga som jag klurat på länge...berättar vad det är snart!

Vill ni se vad vi hittills upplevt på livsnjutarresan - klicka då HÄR.

5 kommentarer:

 1. Hi, hi - tänk att vi skrev inlägg samtidigt idag... :)
  Tack för så fina ord. De värmer mitt hjärta ska du veta.

  Sitter här och tänker tillbaka på våra dagar och de var verkligen så otroligt givande. Tror att vi alla kan titta tillbaka på dem och lite framöver så där inse att de kanske var som en slags startpunkt för nya fina beslut i våra liv.

  En stor varm kram till dig min vän!

  SvaraRadera
 2. Det var roligt och se dina bilder från
  Mias vackra hem, ja hela resan har varit
  rolig och följa.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 3. Åh vilka vackra bilder, så inspirerande!
  Ha en fin vecka!
  Kram/Lena

  SvaraRadera
 4. Åh vilket vackert hem Mia har! Hon är snygg själv också! Jaså, alla dessa guldkorn ligger inne i Kil? Kanske man skulle hänga min sin sambo dit ngn gång , det händer att han åker ditåt... tack för alla bilder!! mari.

  SvaraRadera
 5. Jaa, åh så trevligt vi hade och Mia är en kanontjej! Hon bor så himla fint och vilken trevlig familj! Det blev mycket surr och skratt! Härligt! :)

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar spår efter dig!
Tusen tack för din kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...