tag:blogger.com,1999:blog-670001367411480585.post8862433158121065901..comments2024-03-29T08:26:01.609+01:00Comments on n o r r f r i d: Fånga sommaren på burk!Norrfrids Eijahttp://www.blogger.com/profile/17632201765963406453noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-670001367411480585.post-91123874993818081742012-06-25T20:55:22.731+02:002012-06-25T20:55:22.731+02:00Vilken rolig idé! Det har jag aldrig hört talas om...Vilken rolig idé! Det har jag aldrig hört talas om förrut! Nu har maskrosorna blommat över men nästa år så!<br /><br />KramenAnnahttp://husprojektet.bloggplatsen.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-670001367411480585.post-10536982282879012262012-06-22T15:29:23.935+02:002012-06-22T15:29:23.935+02:00Hi!
I always follow your posts that I find very ki...Hi!<br />I always follow your posts that I find very kind and creatives!<br />Greetings from Italy!<br />DéboraDebora Sperahttps://www.blogger.com/profile/01015390697169844692noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-670001367411480585.post-43793177830026181462012-06-21T23:56:46.666+02:002012-06-21T23:56:46.666+02:00Kikar in för att önska dig en underbar midsommarhe...Kikar in för att önska dig en underbar midsommarhelg! Vilken härligt recept (det går att göra gott vin också)!<br /><br />Kram,<br />ReginaVitt hus med svarta knutarhttps://www.blogger.com/profile/17650139432765085324noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-670001367411480585.post-65517606182335454612012-06-21T08:08:47.045+02:002012-06-21T08:08:47.045+02:00Roligt att kunna inspirera en kunnig kvinna som du...Roligt att kunna inspirera en kunnig kvinna som du! <br /><br />Apropå marmelad, jag brukar göra maremelad av zuccini, apelsin och ingefära när vi har ätit oss gula av zuccini. Du vet när man har gjort allt med zuccinin... Rekommenderas varmt! Och gröna tomater... ibland även på grönisarna som inte har mognat färdigt... Mycket bra gå-bort-present. ;-)Johnna Ghttps://www.blogger.com/profile/04411054794039988143noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-670001367411480585.post-61944024198271279082012-06-20T06:08:35.225+02:002012-06-20T06:08:35.225+02:00Men så lyxigt, egen marmelad av maskrosor! Förstår...Men så lyxigt, egen marmelad av maskrosor! Förstår inte varför de är så hatade, måste vara ngn töntig 70-talsregel som finns kvar, vem orkar bry sig i dem, de får växa som de vill på min gård med, kanske man skulle testa göra en marmelad, men nu har de väl blommat över men detta ska sparas! Vilket skafferi som växer fram i ditt kök, så himla snyggt det blir!!!! mari.n o r d i n g å r d e nhttps://www.blogger.com/profile/04074133550371332981noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-670001367411480585.post-29466800622822732552012-06-19T00:21:13.407+02:002012-06-19T00:21:13.407+02:00En gång i tiden gjorde jag maskrosvin och vad jag ...En gång i tiden gjorde jag maskrosvin och vad jag minns så smakade det gott. Nu vill jag testa marmelad för jag tycker det är så gott till frukost. Vilket bra tips och jag blev så inspirerad av de fina bilderna!<br />Maskrosorna finns!<br />CiaG:a Affärenhttps://www.blogger.com/profile/14985021395933333236noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-670001367411480585.post-26698241607903753932012-06-18T22:17:27.133+02:002012-06-18T22:17:27.133+02:00Tror det var ungefär 2 liter maskrosblommor i bryg...Tror det var ungefär 2 liter maskrosblommor i brygden. Lycka till med koket Fia!Norrfrids Eijahttps://www.blogger.com/profile/17632201765963406453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-670001367411480585.post-45520326483063363632012-06-18T21:52:41.958+02:002012-06-18T21:52:41.958+02:00...förresten... har du nån aning om hur mkt maskro......förresten... har du nån aning om hur mkt maskrosor du använde dig av? Det måste ha varit ganska många till den mängden socker tänker jag? Stor/liten kastrull?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-670001367411480585.post-6277271899143291742012-06-18T21:50:32.479+02:002012-06-18T21:50:32.479+02:00Nämen! Va intressant! Det måste jag nästan prova. ...Nämen! Va intressant! Det måste jag nästan prova. Här odlas också maskrosor för fullt så vi skulle i så fall kunna göra sirap till en hel armé. Ang. syltsocker - jag tycker ofta att man behöver byta ut halva mängden mot vanligt socker, annars blir det som du säger marmelad! Fast ibland kanske man vill ha det så pass fast.<br />Tack för roligt tips i alla fall!<br />SofiaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-670001367411480585.post-6355030495860036022012-06-18T20:38:59.258+02:002012-06-18T20:38:59.258+02:00Vilket roligt tips..måste prövas..här bryr vi oss ...Vilket roligt tips..måste prövas..här bryr vi oss inte om att rycka upp dom somriga små solarna. Vackra bilder !Anette-Ljusa drömmar på landethttps://www.blogger.com/profile/07984244036901028175noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-670001367411480585.post-55027351284689749862012-06-18T20:23:21.994+02:002012-06-18T20:23:21.994+02:00Såå läckert och så snygga bilder! Ser gott ut oxå!...Såå läckert och så snygga bilder! Ser gott ut oxå! Kul tips! :)Designehttps://www.blogger.com/profile/02306508105292837610noreply@blogger.com